Fondatorii acestui Birou Notarial


au fost notarii Ioan M. ZAMFIR și Bogdan Liviu CIUCĂ.
Ulterior s-au alăturat echipei notarii: George Cristian SCHIN – Notar Public din anul 2007 și Dan TODERAȘCU – Notar Public din anul 2011. In septembrie 2015 a devenit notar asociat al Biroului şi colegă noastră Andreea Oana Başa, iar din 2019 si Alexandra POPESCU.

Notar Public
Ioan M. ZAMFIR


a ocupat funcția de notar șef al Notariatului de Stat Galați. Profesor și părinte spiritual pentru toți notarii din cadrul Biroului, un om de o înaltă ținută profesională și cu autentice calitați umane, Domnul Notar Public ZAMFIR a fost respectat și este astăzi regretat de întregul colectiv al notariatului.

Domnul Notar Public ZAMFIR a contribuit substanțial la formarea profesională a notarilor publici și a personalului ce a activat de-a lungul timpului în cadrul notariatului.

Notar Public
Bogdan CIUCĂ


Domnul Notar Public Liviu-Bogdan Ciucă a absolvit Facultatea de Drept în 1996. In 1998 a urmat studii post-universitare și în 2006 a devenit doctor în științe juridice. Din 2015 și pană în prezent este Prof. Univ. Dr. în științe juridice, cadru didactic în cadrul Facultății de Drept a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
In prezent este Președintele Camerei Notarilor Publici Galați.


Notar Public
Dan TODERAȘCU


Domnul Notar Public Dan TODERAȘCU a fost colaborator permanent al notariatului anterior obținerii statutului de notar public, încă de la înființarea biroului, coordonand totodată
și activitatea personalului.


Notar Public
Oana Andreea BAŞA


A absolvit Facultatea de Drept din Galați în anul 2008. Inițial a devenit notar public cu sediul în orașul Berești din județul Galați și s-a alăturat colectivului Biroului în anul 2015. Conștiinciozitatea, competivitatea și confidențialitatea sunt principiile după care se ghidează și care se reflectă în fiecare act notarial instrumentat și finalizat cu succes.

Notar Public
Alexandra POPESCU


A absolvit Facultatea de Drept din Galați în anul 2008 dar activează în cadrul Biroului înca din anul 2006, inițial ca funcționar administrativ, iar mai apoi, din 2013 ca jurist. A devenit notar în anul 2019. Iși exercită profesia cu demnitate și integritate, urmărind a evita litigiile între părți, bazandu-se și pe un dialog deschis, bună credință și litera legii.

Webdesign by:

MediaSoftware